Couleur Café

27 - 29 June 2014

Splinternieuw partyconcept van Couleur Café en de MIVB. Drie donderdagen - drie DJ’s - drie metrostations of  Couleur Café Underground Vibes@ STIB-MIVB.

Concreet kan u volledig gratis drie donderdagavonden tussen 16u tot 19u, een Couleur Café-DJ aan het werk zien in de perfect stedelijke setting van een metrostation. De ideale manier om de avond goed in gang te zetten, de werkstress even te vergeten, een slecht examen door te spoelen of te pauzeren voor een volgende bloksessie. Iedereen is welkom!

Op 12 juni bijt DJ KDR de spits af in metrostation Rogier met zijn beproefde mix van old school hip hop, funk en world. 

Volgende donderdag 19 juni duiken we dieper underground met DJ Zwalla die De Brouckère zal doen daveren op de golven van electro-worldbeat, jazz, funk, techno, ska en jungle!
Afsluiten doen we de dag voor Couleur Café, op 26 juni, wanneer DJ Chââk zijn mélange van disco, chanson, world pop, funk, balkan, hip hop en rock ’n roll op u loslaat in metrostation Naamsepoort.

Reserveren hoeft niet en u zal ons makkelijk vinden. Hieronder alvast een voorsmaakje en volg onze Facebookpagina waar je binnenkort de event pagina vindt..