Couleur Café

27 - 29 June 2014

Personen met Beperkte Mobiliteit

IEDEREEN WELKOM

Couleur Café levert extra inspanningen om het festival toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. Iedereen is welkom en daarom besteden we veel aandacht aan het optimaliseren van het festivalterrein.

MET DE MIVB NAAR COULEUR CAFE

Ga naar Couleur Café met de buslijnen 14 (15 na 20 uur) van de MIVB, die uitgerust zijn met een uitklapbaar hellend vlak. Meer info vind je hier.

TERUG NAAR HUIS MET DE NACHTBUSSEN

Vanaf middernacht is een speciale PBM-zone voorzien voor de bereikbaarheid van de 8 nachtbussen. Deze zone bevindt zich op de Havenlaan, nabij de ingang 86C van Tour & Taxi. PBM’s en hun begeleiders krijgen zo de prioriteit bij het nemen van de nachtbussen.

MET DE AUTO

Parking voor mensen met een handicap op het festivalterrein: Havenlaan 86C, 1000 Brussel.

OP HET TERREIN

  • Een ADL-assistent geeft je – indien nodig – gratis assistentie bij het verplaatsen, eten, toiletbezoek,… Ons team is er om jullie te onthalen vanaf de ingang van het festival.
  • De minder toegankelijke delen van het terrein worden toegankelijk gemaakt via paden van verharde materialen en waar nodig zijn hellende vlakken aangebracht.
  • Bij de podia Titan & Univers is er een verhoog voorzien waardoor rolstoelgebruikers, mensen met krukken,… de optredens beter kunnen zien. Op deze plaatsen vind je ook steeds een ADL-assistent.
  • Er zijn ook aparte aangepaste toiletten voorzien op het festivalterrein.
  • Er zijn geen speciale voorzieningen voorzien op de camping.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met festival@couleurcafe.org