Couleur Café

27 - 29 June 2014

Wanted!

Wanted!: op zoek naar Belgisch talent

Sinds 2006 recruteert Couleur Café Belgische artiesten via het Wanted!-platform. Niet minder dan 64 groepen en 27 dj’s uit Vlaanderen, Brussel en Wallonië kregen langs deze weg een mooie plek op onze affiche. Met de hulp van vi.be, de music community site van Poppunt, kiest een professionele jury groepen en dj’s die de diversiteit van het festival weerspiegelen. Alle Wanted!-artiesten krijgen vergoedingen en dezelfde faciliteiten als de andere festivalacts, maar genieten van extra promotionele ondersteuning. Veel Wanted!-acts werden op deze manier door het publiek, (inter) nationale organisatoren en de media (her)ontdekt. Enkelen, zoals Puggy en Selah Sue, zetten zelfs de stap naar een stevige internationale carrière. Een mooie springplank dus!

Intussen is de Wanted!-selectie voor 2014 gebeurd. De jury koos bij de muzikanten voor Veence Hanao, Iron Ites, Little Collin en Oyster Node. Meer info bij Concerts. De gekozen Wanted!-DJ’s zijn Manray, Selectah Nesta, Root Pursuit, I-Son, Captain Steel, DJ Dunya, The Rudies, What It Is en DJ Zwalla. Binnenkort vindt u ook hen terug tussen de andere artiesten bij 'Concerts'. 

Plastische kunstenaars die in België wonen konden zich inschrijven om mee te werken aan onze thematische tentoonstelling Cool Art Café dat elk jaar een nieuw thema krijgt. Dit jaar is dit ‘La Grande Bouffe’, of de relatie tussen de mens en zijn voedsel. De gekozen kunstenaars zijn Régis Poncin, Werner Pans, Sara Verhoeven, Dominique Lairin en Jean-Paul Kensier. Meer informatie hierover binnenkort op de ‘Cool Art Café’-button op deze pagina.

Schrijf je vanaf november 2014 in voor onze Wanted!-oproep 2015!

Wanted! komt tot stand dankzij de steun van SABAM For Culture.